Člani SMC smo se odzvali na povabilo za dobrodelno kosilo!

..
Društvo za šport invalidov Most Ptuj že od leta 2014 vodi akcijo zbiranja sredstev za Danijela Milošiča iz Cirkulan, ki je že od rojstva zaradi ohromelosti spodnjega dela telesa na vozičku. Člani LO Ptuj SMC smo se v sredo, 17.2.2016 udeležili dobrodelnega kosila za Danjiela, ki je potekalo v gostilni Gastro, kjer  v sodelovanju z Majdo Goznik gostom prostovoljno pripravljajo jedi iz 18. in 19. stoletja.
Vsa zbrana sredstva bodo namenili za nakup prilagojenega avtomobila za Daniela. S tem bo Daniel postal bistveno bolj samostojen in bo tako  lažje našel ustrezno delo in zaposlitev ter se lažje in uspešno udeleževal aktivnosti na športnem področju.

Akcija zbiranja sredstev se bo predvidoma zaključila v spomladanskih mesecih.  Z avtomobilom bo Danijel pridobil večjo samostojnost in tako bistveno večjo kvaliteto življenja. Vsi, ki bi morebiti želeli prispevati sredstva lahko to storite z nakazilom sredstev na TR SI56 0451 5000 0202 365 - Danijel Milošič 1886/2015, ki je zaradi preglednosti posebej odprt  pri Društvu paraplegikov Podravja s sedežem v Mariboru.

Sporočilo lahko delite naprej, hvala za vašo sodelovanje.