SMC Občine Cirkulane prejeli priznanje za aktivno delo

Praznovanje druge obletnice Stranke modernega centra-SMC je potekalo 27. maja 2016 v Zbiljah. Dogodka smo se udeležili članice in člani SMC iz vseh koncev Slovenije. Poleg predsednika stranke dr. Mira Cerarja in ostalega vodstva so bili prisotni poslanke in poslanci, naši ministri in ministrice, na srečanju je bila tudi Violeta Bulc. Dr. Cerar se je v svojem nagovoru zahvalil vsem, ki so v velikem številu prišli iz vseh koncev Slovenije tudi z družinami: “Postajamo domači v tistem najbolj žlahtnem pomenu besede, da se lahko zanesemo eden na drugega. Pred dvema letoma se mnogi še poznali nismo, danes nas družijo vedno bolj tesne vezi, prijateljske in delovne.”


Na srečanju sta bili med drugim podeljeni tudi dve priznanji za aktivno delo in razvoj stranke na občinski ravni, ki sta ju prejeli LO Dravograd in SMC občine Cirkulane. 

V SMC Cirkulane prejeto priznanje delimo z vsemi vami, ki si skupaj z nami prizadevate za reševanje izzivov na lokalni ravni s ciljem spreminjati in izboljšati kakovosti življenja na našem območju in širše v Sloveniji. Predvsem izpostavljamo revitalizacijo gradu Borl in implementacijo ukrepov Vladne delovne skupine za razvoj Haloz v naš prostor.

Več utrinkov s srečanja ob 2. obletnici SMC